Szukaj

Cena rynkowa: 35,00 zł


Nasza cena: 33,25 zł

Taniej o: 1,75 zł (5 % )

Dostępność:
Zwykle wysyłamy w ciągu 1-2 tygodni

Olej zimnotłoczony, nierafinowany. Pochodzi z ekologicznych upraw w Kanadzie.

Jest pozyskiwany z nasion konopii indyjskiej.

Ma kolor zielony, zpach specyficzny dla konopii indyjskiej.

Olej ten jest bardzo specyficznym olejem. Zawiera najbardziej ze wszystkich oleji zimnotłoczonych zbilansowane nienasycone kwasy tłuszczowe. Są one na tyle zbilansowane, że przypominają naturalna ochronę naszej skóry.

Dzięki temu olej ten poprawia ogólną kondycję skóry, która jest przesuszona, trądzikowa lub podrażniona.

W dzisiejszych czasach poprzez nadmierne stosowanie chemii w kosmetykach nasza skóra wcześniej niż powinna ma zmarszczki, długo męczymy się z problemem trądziku nawet po 30 roku życia. Skóra jest podrażniona a naczynka zamiast zmnijszać się z czasem się powiekszają.

Aby zapobiec tym problemom, wystarczy stosować olej z konopii indyjskiej.

Widocznie poprawia stan skóry, nawilża ją i zmnijsza zmarszczki. Jest zalecany przy leczeniu trądziku. Dodatkowo zmniejsza naczynka i zapobiega powstawaniu nowym.

Zalecany do stosowaniu w każdym wieku. Najlepiej stosować na noc.

Ciekawostka: Olej z konopii indyjskiej uważany jest za lekarstwo na raka.

Brak komentarzy klienta.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze. Proszę sie zalogować.

Koszyk  

Brak produktów

Przesyłka 0,00 zł
Razem 0,00 zł

Ceny zawierają podatek

Zamów